Elsa har emigrerat till Norrland

Ja eftersom att Jussi (Elsa) är uppe i norrland i hennes hemtrakt, bland norrlänningarna där hon hör hemma. (Har förövrigt inte riktigt fattat grejen med norrland än, typ renar, snö, fjäll och massa norrlänningar.) Men ja det är ju min åsikt hehe. Haters gonna hate. Det behöver ju inte ni tycka, jag menar även att ni kanske tycker jag verkar frän & tjeck så behöver ni ju inte ta min åsikt. Tyck va ni tycker är då min kommentar till dig.
   Tillbaka till sak.. Ja efter som att Jussi har gått i ide helt och hållet så frågade hon sin kära vän GlidarN om hon kunde lägga upp någon bild eller nåt, så det tackade jag ja till. Ja det var väl på nåt ungefär det jag ville få fram med denna texten.
   Imorgon ska jag åka ner till blekinge i nån vecka, men jag ska göra några tidsinställda. :)
 
Ja, alla som tog sig igenom min lilla berättelse om typ absolut ingenting får en hemskickad lövblåsare av Elsa.
Och ifall ni nu undrar vem det är som gömmer sig bakom denna väldigt tråkiga text, och vem det är som försöker vara lite klatchig men inte riktigt får till det så kan ni ju kolla in på min   O T R O L I G T   aktiva blogg! Den finns här!
 
I alla fall istället för att skriva värsta novellen så bad hon ju min faktiskt att lägga upp en bild..
Så här kommer två från när jag var i Norge för en vecka sedan, på några söta små får. :)
 
Förlåt Elsa förresten för detta inlägget men det är sånt man får ha i baktanken när man anställer mig.. Jag saknar dig för övrigt!!!
 
Nu är jag trötter och skall sova, imorgon väntas en vacker, fräsch, händelserik, spännande dag! Nej skoja, ska upp 07:30 och sätta mig i en bil några timmar.
 

KommentarerDitt fina namn:
Kom ihåg dej?

E-postadress: (bara jag som ser)

har du nån blogg?:

Kommentar:

Trackback