årsresume 2012

Januari:
(billder ifrån vänster hörn uppe) Fotade snö bilder med ellen - framkallade dom första bilderna sen jag fick systemkameran- myste mycket med min söta kisse - var mycket med mina vänner och myste - Började tänka på olika ordspråk (vet inte igentligen varför) - och blev ju väldigt mycket bilder eftersom det var första vinten med kameran :) 
 
Februari:
Blir mycket hår :) först testade jag att göra dip dye - och gjorde side cut flätor - tog änumer kort på snö med ellen - fotade konserter med whispering within - tog ''vår'' bilder med ellen mycket ellen vet ni så stog i klänning när det var -5°C - vi tog lite fina vinterbilder också :)
 
Mars:
 jag färgade håret rött - jag fick mina älskade skor! - var ute mycket och träffade ju på några söta djur - det blev påsk och påskfest - utflyckter var det hala tiden - och såklart mys med zillis ;)
 
April
Ellen och jag kunde ta ''riktiga'' vår bilder - jag var i london! kanske det bästa på hela året - det började bli varmt och alla blommor började slå ut 
 
Maj
Gjorde om mitt rum med en klädvägg - kvällsmys med fina vänner på bryggan vid sjön - jag fyllde år! wiie - färgade om håret gjorde röda slingor istället - var ute på utflykt och tog den första bilden som jag är riktigt nöjd med - började ta självpoträtt med stativ ;)
 
juni
var i blekinge i ellens sommarstuga väldigt mysigt - hade fotodag med ellen - var på nyhemsveckan med vänner -  midsommar :) yeah med millan och våra familjer - hade kvällsmys med ellen.maja och alma - Fotade ellens katt när han flög ;) 
 
Juli
var i tyskland med familjen och hade det jätte mysigt - var på åsacamping med några familjer i 2-3 dagar - hela släkten var nere och för första gången körde jag gokart - var med släkten och träffade massa gulliga djur också - jag fick för mig att ta ''festival'' outfit bilder
 
Augusti 
var och fotade fina bilder med ellen i regnet - var och fotade en häst tävling - solade såklart mycket - fotade ''gammeldagsa'' bilder med ellen.en av dom är min förra header :)
 
September

fotade självpoträtt - fotade höst bilder med ellen - var med nina och fotade en massa bilder - var med rebecka,mamma, anna och plockade svamp - fotade en dag med stina också :)
 
Oktober
fotade änumer självpoträtt - fotade en kväll med maja och ellen - köpte mina nya älsklings vardagsskor - var med mamma och fotade lite i skogen 
 
'November

var i hos släkten och hade snö! - kom hem och tog lite bilder med mitt hår innan det skulle färgas - pappa kom hem ifrån kina med ett par nya skor till mig :D - varför inte lite mer självpoträtt? - färgade ombre hår snyggaste håret jag någonsin haft! 
 
December
 snön kom äntligen - jag fick en jätte fin julklapp ifrån Madebymandit.se - firade jul med mina fina vänner - julafton och bara längtade till tomten skulle komma - tog lite bilder :) 
 
detta är min första årsresume någonsin och jag har bara skrivit om det jag bloggat om den månaden :) gott nytt år!
 

today


rabattkod på wanties.se


julafton :)

äntligen jul :) det är ju så mysigt och snar blir det julbord :) tyvärr måste man ju vänta till 20 på julklapparna men aah dom kommer ;) 

GOD JUL

har inte någon tid så förlåt för en mobilbild men vill bara hälsa God jul ifall vi inte hörs innan julafton men det tror jag :) 

madebymandit

kolla vad jag fick i ett paket nu när jag kom hem! blev så sjukt glad och var tvungen att fota det direkt :) Halsbandet kommer ifrån Madebymandit.se gå in och köp till någon i julklapp vet jag! 

3 advent

tänkte ge er läsare en liten rabattkod så här innan jul för den som kanske inte hunnit köpa alla julklappar :) 

fly fly away


timles


snart jul


Members.com

Vill tipsa er om en sida som heter members.comdär man får märkeskläder till bättre pris det är upp till 80% rabatt! helt sjuk och om du vill bli medlem så kommentera din mail så bjuder jag in dig och när din ansökan är godkänd så får du 50kr att hansla för! så bli medlem idag! 
 
 

film

snö är typ det bästa som finns men är så trött så idag blir det nog att bara kolla på film och äta B&J ;) 

snö snö underbara snö