lite ifrån julen

 

jullov

entligen julloiv och 3dagar kvar till julafton :) mysigaste tiden på året!
 
 

11 dagar t julafton

 

Julklappstips 2# Mizzy.se

Ett till julklapps tips är Mizzy.se. Dom har äkta löshår , syntetiskt löshår, hår band , borstar och smycken mm. 
Lite om löshåren :
  • Syntetiskt hår -  tillverkat av syntetiska fibrer som liknar äkta hår. Ger ett äkta och fint resultat men till lägre pris. Kan va ett bra allternativ till dig som testar löshår för första gången då det inte kräver så mycket skötsel. 
  • Äkta hår - Äkta mänskligt hår så det ger ett väldigt naturligt resultat samtidigt som det passar alla hårtyper. Fördelen med äkta löshår är ju att du kan färga det precis som du vill ha det. Och så kan du ju platta och locka eller vad du brukar göra med ditt riktiga hår. Dock slits det precis som ditt riktiga hår också.
Tycker att varför inte köpa en löshårs tofs nu när jag klippt av håret? Finns inget skönare än kort hår men hur snyggt är det inte med en lång tofs? så då kan man ju få både :) även ett hårband som blir dubbelt så snyggt när det serut som att du flättat håret :) Och ALLTID fri frakt! 

Snö!

 

Julstämning

 
 
 
 

Julklappstips 1# iDiwa.se

Hej tänkte ge er lite julklappstips så här i julhandeln. Måste tipsa om denna sida som säljer mobilskal och andra saker till mobiler iDiwa.se. Perfekt julklapp att köpa ett snyggt mobilskal till någon. Tex som dom jätte fina iphone 5/5s skalen på bilden. Passar ju perfa till julen. Sen har dom ju även ipad Air skal. 
  • lite om ipad Air :  Skärmens kant är tunnare och hela iPad Air är smalare. Men storleken på skärmen är densamma. Den känns otroligt skön att hålla i. Men hur den fungerar är precis lika otroligt. Trots att iPad Air är så tunn och lätt är den fullmatad med enorma mängder kraft och avancerad teknik.
Jag själv funderar på tomtarna nere i hörnet! hur fina? 

Första advent

oj vad tiden går fort! 23 dagar till julafton och jag längtar :)