påskafton


Påsk:)

äntligen påsk igen ;) några måsten är ju . måla ägg , poskmust och påskägg :) dock blir det ju påskägg imorgon ;) men var tvungen att måla några ägg :D

påsklov :)


Glad!


Earth Hour


lovelywholesale.com

sjukt snygga kläder ifrån lovelywholesale.com ett
företag som säljer massor med kläder och skor mm. och har sett butiker i sverige som säljer samma saker men då kostar dom typ 500kr men här kostar dom runt 150kr!!  Ska beställa hem några saker så fort jag kan!
 

crazy ♥

 

Dagens outfit


frukost


Rabattkod peyreshop SISTA DAGEN IDAG

Nu har jag fått äran att ge er 15% på erat köp hos peyreshop !
och rabattkoden är : elsa 
några saker som finns att köpa:

Obs! gäller bara till den 17/3 Sista dagen idag! 

Hjärtarmband steg för steg

  • Du behöver:
  • 2 färger broderi tandtråd
  • sax
  • tejp eller urklipp
Börja med att klippa 4 trådar av varje färg, ca 80-90cm vardera, för totalt 8 trådar. Alternera trådfärgerna innan knyta ihop dem i en knut. Kom ihåg att lämna minst 7cm av slack. Tejpa knuten till en plan arbetsyta eller klipp på en klippbordet
Separera trådarna i 2 uppsättningar, 2 av varje färg på varje sida. Ordna trådarna i en omväxlande, spegelbild mönster med utanför gängorna matchar och så vidare flytta inåt.
Börja på vänster sida med den yttersta strängen (visas här i rött) och göra en framåt knut genom att skapa en
4-form över den 2: a strängen (visas här i blått), loop den under och tillbaka genom öppningen.
Dra upp och till höger för att dra åt. Göra samma knut  två gånger varje gång.
Fortsätt knytning över varje färg åt höger, tills den yttersta färgen har överförts till mitten. Detta är hälften av fiskbensmönster.
Plocka upp den yttersta delen på höger sida (visa här i rött) och göra en bakåt knut, skapar en omvänd 4-form över den 2: a till sista strängen (visas här i blått), loop den under och tillbaka genom öppningen. Dra upp och till vänster för att dra åt. Glöm inte att knyta två gånger!
Fortsätt knytning mot vänster tills den yttersta strängen når mitten. Knyt en bakåt knut med de två mittersta delarna för att ansluta de två halvorna. Glöm inte att alltid knyta två gånger!
Fortsätt på en andra rad med samma metod. Två vanliga, Chevron rader är klara. Nu är det dags för en "särskild" raden: ta den 2: a yttersta strängen (visas här i blått) och gör en baklänges knut över den yttersta strängen (visas här i rött). Knyt två gånger.
Upprepa på andra sidan: ta den 2: a till sista strängen (visas här i blått) och göra en framåt knut över den yttersta strängen (showin här i rött). Knyt två gånger.
Fyll i raden genom att ta den 2: a yttersta strängen (visas här i rött) och göra framåt knutar över varje sträng tills den når mitten.
Spegel stegen på den andra sidan och anslut den mellersta delarna. Hjärtat klyvning har skapats och den tredje raden är klar.
Nu upprepa denna speciella raden igen för den 4: e raden, med den 2: a yttersta strängen och vända knuten över det yttersta strängen.
Spegla steget på den andra sidan. Detta bildar den yttre kanten av hjärtat. Nu fyller du i hjärtat genom efterbehandling raden med 2: a yttersta strängen (visas här i blått) och göra framåt knutar över varje sträng tills den når mitten.
Spegel stegen på den andra sidan och anslut den mellersta delarna. Nu är det tillbaka till en normal rad igen för att stänga hjärtat. Gör framåt knutar med de yttersta delarna, flytta inåt mot mitten. Anslut mitten strängarna.
Knot annan vanlig rad och sedan 2 speciella rader för att bilda ett annat hjärta. Ser du mönstret? 2 normala, 2 särskild, 2 normala, 2 speciellt. fortsätt tills armbandet är tillräckligt lång för att passa runt handleden.
vsluta armband med en stor knut och trimma ändarna. Voila! Hjärta mönstrade vänskap armband gjort.


cake ♥

fick för mig att bakanågot i gårkväll och varför inte en blåbärssockerkaka med chokladglassyr och blåbär på toppen? 

armband

sitter och gör armband ;) tänkte kanske ha till sommaren :D Dock har jag bara gjort 4 en så länge :) och kanske någon av er som vill ha ? 

ny mobil :)

igår åkte pappa och jag å köpte en ny mobil :) Gladtjej ;)

donuts


my cat ♥


nya träningskläder :D

(inte så bra bilder men kunde inte få mer ljus just nu)

måndag

Hejsan måndag igen nu då ;) dock har jag studiedag imorgon så det är skönt :) men nu snart ska jag in till stan och köpa nya träningskläder :) kände att det var behövligt nu så ni får nog se dom ikväll och sen ska jag nog ut och springa men vet inte om det är för kalt vi får se :)

När fantasin inte finns där

(blir det en bild från när jag fotade för några veckor sen )

graffiti


summer ♥


nytt i garderoben :)

under veckan praoade vi ju i stan så kunde liksom inte motstå alla affärer!
Tygkasse-Monki 
Långklänning-Monki
Blus/linne-Lindex 
Skor-Members.com
 
PS. Members.com säljer märkeskläder och skor för upp till 80% rabatt!! helt sjukt och om du vill kan jag bjuda in dig så skriv din mail så kommer du få 50kr att handla för! Sjukt bra! 

cupcake