26/9

 

Tips Mizzy.se

Mizzy.se en nystartad webbutik med både syntetiskt och äkta löshår :) tycker att varför inte köpa en löshårs tofs nu när jag klippt av håret? Finns inget skönare med kort hår men hur snyggt är det inte med en lång tofs? så då kan man ju få både :D även ett hårband som blir dubbelt så snyggt när det serut som att du flättat håret :) Och ALLTID fri frakt!

medans man väntar....

 

Fashion

 
 

Glömt att visa

Hej jag har helt glömt bort att visa dessa bilder. Tog dom i sommras men sen har jag glömt dom men hittade dom idag och tänkte bättre sent än aldrig. måste säga att denna tröja var min favorit hela sommaren och bara älskar den. Köpte den i barcelona på primark.
 

iDiwa.se

Måste tipsa om denna sida som säljer mobilskal och andra saker till mobiler. iDiwa.se som ni ser på bilden så är mobilskalen väldigt väldigt snygga måste säga att 1:an är väldigt stilren snygg och skulle gärna vilja ha det själv, fungerar liksom till allt. 2:an också väldigt fint gillar verkligen stilrena skal som inte är massa olika saker på utan enkla och fina precis som det här :) 1, 3 och 4: an är faktiskt unika då det är Unika iPhone 5 skal av Idadesign och Unika iPhone 5 skal av Malin Wallberg! så passa p åatt köpa ett helt unikt iphone skal! :D

Klippt

nu äre så att jag har gått och klippt av mig mitt hår :) sjukt härligt med kort och väldigt bra för håret att bli av med slitna toppar och sådant :) 
 
 
 

2013

 
 

Fruktigt


4 in 1

 

high