Bästa köpet inför sommaren

Detta är nog det bästa köpet jag gjort nu inför sommaren! En hatt! har aldrig riktigt gillat hattar men nu verkligen älskar jag dem! Så denna kommer användas mång gånger i sommar. Kommer ifrån Asos.com 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Kimono,klänning-HM / Hatt-Asos

Låt tips till sommaren

 

Midsommarkrans

Har ju inte visat min midsommarkrans som jag gjorde för ett tag sen av nagelack och ståltråd!
 

Tid till allt

Har precis avslutat en vecka av volontärarbete. Vart väldigt roligt men jag har haft väldigt mycket att göra och har inte haft internet heller då det inte finns där. Sen händer det ju nya saker i livet hela tiden. Både bra och dåliga  men man får försöka se det positiva i allt och göra det bästa av situationen. I morgon färgar jag min utväxt för att på onsdag ska jag provfotas för ett företag och vill se så bra ut som man kan. Men annars händer det inte så mycket mer denna vecka vad jag vet men det kommer väl upp något. så vi får vänta och se hur uppdateringen blir nu på lovet. 
 

Sommarlov nästa

På fredag blir det sommarlov ännu en gång. Då man äntligen kan börja tänka igen. stressigt nu de sista veckorna så det kommer bli väldigt väldigt skönt. Än så länge har jag bara 4 veckor planerade och det är jätte skönt att kunna ta dagarna som de kommer. Sen ska jag försöka ta outfit bilder eller mer foton över huvudtaget vart väldigt dålig på det just nu tyvärr. Men nu taggar jag en sista vecka i skolan så vi hörs när vi hörs. 
 

Bal

Var och fotade balen då min bror gick, Och va sjukt vackra alla tjejer var! Börjar längta till min bal. här är
några bilder där ifrån.